sadok | Дата: П'ятниця, 13.04.2012, 18:56 | Сообщение # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 38
Статус: Offline
| Я зберігаю вино у пляшках. Плюс у тому, що не потрібно "возитись" з постійними доливками, слідкувати за тим щоб площа контакту з вином повітря була мінімальною... Одим словом зручніше в пляшках. І споживати також зручніше. І краще дивиться погрібець як на мене з пляшками аніж з діжками, тим більше що для себе багато вина не роблю. Укупорюю виключно натуральним корком. Сургучую.
|
|
| |
sadok | Дата: Понеділок, 28.05.2012, 23:23 | Сообщение # 2 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 38
Статус: Offline
| На даний момент у мене є вино витримане третій рік. Вино укупорене в пляшку 0,75. Зберігається у погребі. У середньому температура 5-6 градусів. Вино. порівняно з молодим стало набагато смачніше, наповнене дійсно винними нотками. Винний камінь посів на низу пляшки. І він кристалізувався з осадом на стільки. що більше не змішується з вином. Тому планую кислі вина, які були виготовлені в 2011 році з винограду, який не мав шансів достигнути у звязку з погодою, витримати у погребі 3-4 роки. І потім можна буде зробити висновки щодо доцільності зберігання кислих вин. Чи відразу їх "пустити" на маринади для шашлика
|
|
| |
sadok | Дата: Неділя, 17.02.2013, 01:31 | Сообщение # 3 |
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 38
Статус: Offline
| єдиний мінус зберігання у пляшках- псування етикетки. Дещо допомагає харчова плівка.
|
|
| |